TJÄNSTER

KONSULTATION CA 1-2 TIMMAR

Vi träffas i din bostad och går igenom rum för rum. Du får råd om vad du själv ska göra för att bostaden ska framhävas på bästa sätt inför fotografering och visning. Efter mötet får du en detaljerad lista på åtgärder för respektive rum. 

Du bestämmer själv om du vill ha vidare hjälp med homestyling av mig samt vilken nivå som är mest lämplig.


HOMESTYLING NIVÅ 1

Denna nivå är enklast och innebär att jag till största delen använder mig av befintliga saker i bostaden. Efter att du gjort de åtgärder vi gått igenom på första konsultationen kommer jag till dig och skapar en fin miljö med det som finns i bostaden. Det innebär att jag grupperar, skapar stilleben och möblerar om för att bostaden ska bli så harmonisk och trivsam som möjligt. Vid behov kompletterar jag med färska blommor, och viss dekoration.

 

HOMESTYLING NIVÅ 2

På denna nivå kompletterar jag med ytterligare rekvisita och dekoration såsom, mindre möbler, textilier, växter, färska blommor, konst och belysning. Alla rum gås igenom noggrant och jag tar även med dekoration till kök och badrum. Har du uteplats eller balkong så inreder jag den med hänsyn till årstid.

HOMESTYLING NIVÅ 3

Här utgår jag från en tom bostad och fyller den med möbler och dekoration för att köpare lättare ska kunna visualisera och få en känsla av ett hem.

INREDNINGHJÄLP TILL DITT HEM 

Jag baserar mina råd och min hjälp på dina behov och önskemål. Allt för att skapa det hem du ska trivas i.

Kontakta mig för ett första möte.

INREDNING FÖR DITT FÖRETAG

Kontakta mig för ett första kostnadsfritt möte.